• ONS VLEES

Vindt u het prettig om één leverancier te hebben voor al uw vlees? Van rundvlees tot wild en gevogelte? Zagt Vlees heeft koeien op de eigen boerderij in Baambrugge en heeft goede connecties met de beste leveranciers in kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte en diverse delicatessen. Zo kunnen wij precies naar uw wensen de beste kwaliteit vlees voor uw restaurant, hotel of slagerij selecteren.  Vanavond besteld, morgen in huis!

Meer informatie over ons assortiment vlees of een proefpakket bestellen? Neem contact op via 0653192217 of mail info@zagtvlees.amsterdam.

RUNDVLEES

Zagt Vlees is gespecialiseerd in jonge Nederlandse dubbeldoelkoeien (Friese Holstein koeien ras) waarvan het vlees maximaal gemarmerd is. De vetmarmering en het rijpen van het vlees heeft een gunstig effect op de smaak. Om deze reden laten wij onze lange dunne lendes (Ossenhaas, entrecote en ribeye) in de been ongeveer vier weken rijpen. De kwaliteit is dan ook van het hoogste niveau. Ook voor andere rassen en voor halal vlees kunt u bij ons terecht.

KALFSVLEES

Nederlands kalfsvlees van de beste kwaliteit biedt Zagt Vlees Amsterdam aan in twee soorten: Rosé kalfsvlees uit Nederland en blank kalfsvlees uit Nederland. Het kalfsvlees bieden wij aan in mooie maten die ideaal zijn voor de horeca.  Zagt Vlees staat voor continue kwaliteit en probeert dit te allen tijde te waarborgen. Voor meer informatie: info@zagtvlees.amsterdam of bel +31 (0)653192217.

LAMSVLEES

Speciaal voor restaurants en hotels die zich richten op kwaliteit biedt Zagt Vlees altijd vers, Nederlands lamsvlees van zeer goede kwaliteit. Nederlandse lammetjes die rechtstreeks vanaf het slachthuis speciaal voor u worden geselecteerd. Luxe lamsvlees van Nederlandse lammetjes met een randje vet waardoor de beste smaak wordt gecombineerd met smeuïgheid. Mooie, kleine lamsruggetjes met een randje vet, lamsbouten, schenkel en lamszwezerik zijn populaire producten in ons assortiment als vleesleverancier.

VARKENSVLEES

Op het gebied van varkensvlees bieden wij luxe rassen uit Spanje en Italië. Door de goede samenwerkingen die Zagt Vlees heeft met diverse varkensleveranciers kunnen wij u als restaurant alle soorten vlees aanbieden van goede kwaliteit. Op die manier heeft u één leverancier waar u al uw vlees kunt bestellen van de beste kwaliteit zowel voor rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en wild en gevogelte. Wij verwerken zelf geen varkensvlees op de zaak en richten ons met name op het exclusieve varkensvlees van de beste kwaliteit.

WILD & GEVOGELTE

Op het gebied van wild en gevogelte biedt vleesleverancier Zagt Vlees met name seizoensproducten met als voorkeur biologisch en duurzame producten van de hoogste kwaliteit. Het wildseizoen loopt van augustus t/m januari en biedt uitsluitend eerlijk scharrelvlees van onder andere hert, ree, haas, wild konijn en wild zwijn. Op het gebied van wild gevogelte bieden wij veelal wilde gans, wilde eend, fazant, patrijs en duif.

CHEF AAN HET WOORD

Sidney Schutte

“Bij Zagt Vlees ben ik niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit vlees, maar ook van continu dezelfde kwaliteit. Door het fijne persoonlijk contact dat ik met Kees heb, komen we samen tot nieuwe ideeën. Een hele fijne samenwerking!”

Sidney SchutteLibrije’s zusje Amsterdam

INSTAGRAM

FACEBOOK