Download de App en BESTEL!

Zagt Vlees heeft een nieuwe App ontwikkeld. Een App speciaal voor particulieren om invulling te geven aan de vele vragen die wij hebben gehad van particulieren die ons vlees willen bestellen.

Nederlands vlees bestellen

Enig idee hoe vaak mensen het vlees van Zagt Vlees hebben gegeten in een restaurant en vervolgens aan de kok vragen wie de vleesleverancier is en of er ook een mogelijkheid is om het als particulier te bestellen? Heel vaak!! Om deze enthousiastelingen, vleesfanaten en kwaliteitzoekers te bedienen is er nu de Zagt Vlees App. Download de App in de AppStore of GooglePlay en bestel gemakkelijk een ossenhaas, ribeye of tournedos van 1 of 2 sterren kwaliteit van Nederlandse koeien.

Kwaliteit 1 en 2 sterren vlees

Het rundvlees van Nederlandse dubbeldoelkoeien (veelal Friese Holstein koeien) wordt door Zagt Vlees handmatig gescheiden op kwaliteit. 1 sterren kwaliteit is een heerlijk, licht gemarmerd, smaakvol, Nederlands stukje vlees van goede kwaliteit. Ga jij voor de beste kwaliteit? Kies dan voor het 2 sterren vlees: rijk gemarmerd, smaakvol en extreem smeuïg, Nederlands vlees.

Download de App

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *